Voor het concert op 22 november a.s. zoeken wij nog een paar projectzangers, vooral tenoren en bassen. Zijn er nog mannen die denken het repertoire in een paar weken (weer) onder de knie te kunnen krijgen? Het gaat om twee bekende werken die door vele koren regelmatig worden uitgevoerd: het Requiem van Mozart en het Gloria van Vivaldi. Daarnaast de minder bekende Pastoralmesse van Diabelli. Heerlijke muziek om te zingen! Onder leiding van dirigent Hans Cok en met het Dordrechts Kamerokest, Margriet den Hartog (orgel) en vijf professionele, jonge solisten, wordt het vast wel een fijn concert, maar voor de balans in het koor hopen wij toch nog zeker twee tenoren en een bas te kunnen vinden. Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in het koor van de Oude Kerk van Maasland. Op 19 oktober is er nog een koordag om de puntjes op de i te zetten. Wie durft?

2019-10-08T13:19:28+00:00 08-10-2019|