Op vrijdag 22 november 2019 hopen wij het bekende ‘Requiem’ van Mozart weer eens uit te voeren. Samen met het ‘Gloria’ van Vivaldi en de ‘Pastoral-messe’ van Diabelli belooft dat een boeiend avondvullend programma te worden in de historische Oude Kerk van Maasland. We studeren er al met veel plezier op, en dat gaat best snel omdat we het Requiem en het Gloria een paar jaar geleden ook nog gezongen hebben.

Maar… door de toenemende vergrijzing en het mannentekort is er nu ook bij ons steeds meer behoefte aan projectmatige ondersteuning. Vooral mannen, maar ook een paar sopranen en alten zijn van harte welkom. Komt u eens kijken, sfeer proeven, luisteren, meezingen op dinsdagavond van 20.00 – 22.15 uur, tot juli in De Magneet op de Huis te Veldelaan. Na de zomervakantie gaan we repeteren in het koor van de oude Kerk. (Op 19 maart a.s. wordt er niet gezongen, dan is de jaarvergadering.)

2019-03-06T22:21:49+00:00 06-03-2019|