Wij studeren nu het Requiem en de Krönungsmesse van Mozart, voor een uitvoering met orkest en solisten op 3 november 2023. Geweldige muziek! Maar, zoals bij vele koren, slaan ook bij ons het gebrek aan aanwas en de vergrijzing toe. We hebben dringend nieuwe leden nodig, vooral mannenstemmen (maar ook dames hoor!). Het argument:  ‘Ik kan helemaal niet zingen’ is een uitdaging voor onze dirigent, die heel veel aandacht aan zangtechniek besteedt. Dus denkt u er nog eens over na.

Kent u deze stukken al? Ook als projectlid bent u welkom, voor het concert, maar ook om mee te studeren.

Graag tot ziens op dinsdagavond om 20.00 uur in het koor van de Oude Kerk in Maasland, Kerkplein 1, via de noord-ingang.

Of straks bij het concert, want publiek hebben we natuurlijk ook nodig.

2023-02-26T12:33:15+00:00 26-02-2023|