Op Goede Vrijdag 14 april wordt er ’s avonds om 19.30 uur in de aula van het Lentiz-college aan de Commandeurskade 22 in Maasland een korte kerkdienst gehouden door de Protestantse Geloofsgemeenschap ‘De Magneet’. Daarin wordt medewerking verleend door de Christelijke Oratoriumvereniging ‘Hosanna’ onder leiding van Hans Cok. Het wordt een cantate-achtige dienst, waarin het lijdensverhaal wordt gevolgd met Bijbellezingen uit het Johannes-evangelie, koralen uit de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach en gemeentezang. Het verhaal komt op die manier altijd op bijzondere wijze tot leven, een sfeervol en indringend gebeuren! ‘Hosanna’ heeft dit al vaker zo gedaan en bewaart daar goede herinneringen aan. Hans Cok dirigeert vanachter de piano en begeleidt daarmee ook de gemeentezang. U bent van harte welkom.

2017-04-08T22:29:31+00:00 08-04-2017|