Weihnachtsoratorium en Lichtjesfeest in Maasland
Op vrijdag 16 december a.s. om 20.00 uur wordt in de Nieuwe Kerk, Huis te Veldelaan 16, het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach uitgevoerd door de Christelijke Oratoriumvereniging ‘Hosanna’. Daarin wordt de komst van Het Licht in de wereld bezongen in bijna drie eeuwen oude muziek. Met (beroeps-)solisten, koor en orkest, en onder leiding van Hans Cok, wordt dat een cultureel hoogtepunt voor Maasland, een feest voor de liefhebbers!
Ongelukkigerwijs valt dit gelijk met het ‘Lichtjesfeest’ in  het dorp. Daar wordt de gezelligheid en romantiek van lichtjes in het donker gevierd.  Ook leuk voor de liefhebbers daarvan, maar het betekent wel dat er in het centrum van Maasland straten afgesloten zullen zijn en de parkeerdruk fors zal toenemen. Komt u voor het concert dus vooral op tijd! Als u echt te vroeg bent, kunt u altijd eerst nog even bij de lichtjes gaan kijken.

Foto: dirigent Hans Cok

Foto: dirigent Hans Cok

2017-09-20T17:22:20+00:00 04-12-2016|