Terwijl het Weihnachtsoratorium eind 2015 nog overal klonk en veel koorleden nog zaten bij te komen van het kerstdiner, werd bij ‘Hosanna’ al gewerkt aan het Weihnachtsoratorium 2016.
In 2008 werd dit werk in Maasland voor het laatst uitgevoerd, en het affiche van toen was in opzet wel mooi, maar de achtergrondfoto net niet echt scherp. Vandaar dat Ton Heine weer eens naar Rijswijk reed om de verzameling kerststalletjes (192!) van C. Kraakman te fotograferen. Met verschillende achtergronden en belichtingen werd een serie foto’s gemaakt, waar toch hetzelfde stalletje als in 2008 weer als meest geschikt uitkwam. Dat zult u straks kunnen zien, maar het moet natuurlijk eerst nog verder worden uitgewerkt.

Affiche2016 making of

Ton fotografeert kerststalletjes (foto: C. Kraakman)

Overigens is er alweer stevig gerepeteerd, vooral op Kantate 5, die de vorige keer niet werd uitgevoerd. Elke dinsdagavond is het genieten van deze fantastische muziek. Mochten er nog zangers (vooral mannen!) of zangeressen (vooral alten) zijn die (als projectlid) mee zouden willen doen dan horen wij dat graag.

2017-09-20T17:22:20+00:00 28-12-2015|