‘Hosanna’ neemt vernieuwde website in gebruik.
Op 25 september 2015, terwijl het koor onderweg was naar Trier, ging de geheel vernieuwde website van de Christelijke Oratoriumvereniging Hosanna ‘de lucht in’: www.covhosanna.nl.
(Als u dit leest hebt u hem dus al gevonden.)
Een gebeurtenis waar al een jaartje naar uit werd gekeken, want de ‘oude site’ begon echt achter te lopen qua techniek, en met het vooruitzicht op een nieuwe site werd hij ook niet echt meer bijgehouden. Net als het bestuur is Koos Bergeman, de bouwer en beheerder van de oude site, blij met de vernieuwing. Hij was hier als hobby zo’n tien jaar geleden mee begonnen, toen dit allemaal nog nieuw was en hij binnen Hosanna de enige was die zich aan zoiets wilde wagen. Het onderhoud ging hem echter te veel tijd kosten en de ‘lol’ ging er helemaal af toen de site vorig jaar gehackt werd door een of andere duistere Turkse organisatie. Toen werd duidelijk dat zoiets tegenwoordig toch moderner en beter beveiligd, kortom: professioneel, moet worden opgezet. De opdracht werd gegund aan Kopal b.v. in Delft, en daar hebben ze er echt iets moois van gemaakt. Daar kan Hosanna weer jaren mee vooruit.

Koos Bergeman

Koos Bergeman

Tijdens een koorrepetitie werd Koos Bergeman uitgebreid bedankt voor alle tijd en energie die hij jarenlang in de oude site gestoken heeft. Inhoudelijk gaat bestuurslid Ton Heine de nieuwe site via een zogeheten ‘content management systeem’ beheren. De recentste informatie staat er al op, oudere informatie wordt nog gereconstrueerd, waarbij meteen kritisch zal worden gekeken in hoeverre die nog relevant is.

2017-09-20T17:22:20+00:00 01-10-2015|