Bij de Maaslandse Christelijke Oratoriumvereniging ‘Hosanna’ is de vakantie alweer voorbij en sinds dinsdag 24 augustus worden ’s avonds in De Magneet weer de nodige noten gekraakt. Er staat weer heel wat op het programma, zoals het concert op 8 april volgend jaar van ‘The Throne, a Symphony of Worship’ van Hans Cok en delen uit de mis ‘The Armed Man’ van Karl Jenkins. Allebei modern-klassieke werken, waaraan nog de nodige studie moet worden besteed. Misschien is dit wel een geschikt moment voor nieuwe leden om ‘in te stappen’? De repetities onder leiding van Kees Schrijver en met Hans Cok aan de piano zijn al een feest op zich. Komt u gerust eens kijken op een dinsdagavond, het begint al heel aardig te klinken. Daarnaast is ‘Hosanna’ gevraagd om met Kerst en Pasen een kerkdienst op te luisteren, dus werkdruk en afwisseling genoeg! Uiteraard doet ‘Hosanna’ ook mee aan de leuke sponsorpuntenactie van Albert Heijn De Block en Het Staelduinse Bos. Bij uw boodschappen krijgt u in september ‘sponsorpunten’. Wij roepen alle Maaslandse en Maassluise winkelklanten die onze concerten een warm hart toedragen op, de sponsorpunten voor ons te bewaren. U kunt ze kwijt bij de leden, en als u die niet persoonlijk kent de inzameladressen: mevr. Roza, Doelstraat 80, mevr. Van Roon, Foreest 2, mevr. Den Hond, Hofsingel 136 en in Maassluis: dhr. Post, Fenacoliuslaan 16. Bij voorbaat onze dank.

Foto: repetitie van ‘Hosanna’ in de Nieuwe Kerk

Foto: repetitie van ‘Hosanna’ in de Nieuwe Kerk

2017-09-20T17:22:20+00:00 22-08-2010|